joi, 17 noiembrie 2011

Vindecarea relatiilor cu ajutorul ingerilor


Puteti “vindeca” neintelegerile, vorbind cu ingerii pazitori ai celeilalte persone. Cu toate ca ingerii nu incalca liberul arbitru al niciunei persoane, ei vor interveni in orice situatie care ne poate afecta pacea si linistea sufleteasca – incusiv in cazul unor probleme grave in cadrul relatiilor noastre. In asemenea situatii inchideti ochii, concentrati‐va asupra propriei respiratii, exprimati‐va ferm intentia de a vorbi cu ingerii pazitori ai celeilalte persoane. Nu puteti gresi sau proceda incorect fiindca intentia este mai importanta decat metoda pe care o folositi. Apoi spuneti ce aveti pe suflet ingerilor acelei persoane. Spuneti‐le despre temerile, mania, dezamagirile si dorintele dvs. Dupa aceea cereti ingerilor sa aduca pace si liniste in relatiile cu acea persoana, nu le spuneti cum sa procedeze; permiteti nemarginitei intelepciuni creatoare a Mintii Divine a lui Dumnezeu sa gaseasca o solutie ingenioasa, care ii va incanta pe toti cei implicati in aceasta situatie.
Ati dorit vreodata sa dati timpul inapoi si sa va retrageti cuvintele pe care le‐ati spus ori sa procedati altfel intr‐o anumita situatie? Ingerii va pot ajuta in indeplinirea acestei dorinte printr‐un proces numit “desfacere”. Ganditi‐va la actiunile pe care ati vrea sa le refaceti si spuneti:
Va rog sa faceti astfel incat toate efectele acestei greseli sa fie desfacute in trecut, prezent si viitor pentru toate persoanele implicate”
Ingerii spun ca atunci cand o alta persoana ne deranjeaza sau ne enerveaza, acest lucru se datoreaza faptului ca vedem in ea ceva care nu ne place, ne proiectam problemele propriului eu de care nu suntem constienti sau pe care nu dorim sa le recunoastem, sa le admitem. Fiecare dintre noi are probleme cu propriul eu, deci nu trebuie sa ne simtim rusinati de asta. De fapt, proiectarea este un instrument care ne ajuta sa constientizam problemele propriului eu, putand astfel sa lucram asupra lor.
Ingerii ne recomanda daca suntem deranjati sau infuriati de cineva sa putem spune: doresc sa ma eliberez de acea parte din mine care ma irita atunci cand ma gandesc la dumneavoastra.
Ingerii trec peste aspectele personalitatii aparente si peste problemele oamenilor legate de eu. In schimb, ei se concentreaza asupra luminii si iubirii launtrice aflate in fiecare om, indiferent de aparente. Cu cat vedem mai mult aspectele bune in ceilalti, cu atat mai mult le putem vedea si in noi insine.
Ingerii ne pot ajuta si in privinta incheierii relatiilor, inclusiv in luarea hotararilor dificile de a ne desparti, dandu‐ne fiecaruia curajul si taria de care avem nevoie pentru a face fata unei rupturi si ajutandu‐ne sa ne vindecam.
Sursa: 101 ingeri - Doreen Virtue


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu