luni, 14 noiembrie 2011

Ingerii miracolului iubirii

Idee-forta: "Miracolul iubirii ma face sa fiu cu adevarat viu." Simbolism: Acesti ingeri sunt reprezentati intre pasarile care simbolizeaza miracolul iubirii. Rotile inaripate simbolizeaza Corul angelic al Tronurilor. Ochiul de deasupra simbolizeaza Cerul Paradisului. Inima din partea de jos, impreuna cu bratele deschise simbolizeaza nazuinta tuturor oamenilor catre dragostea adevarata.
Functia angelica: sa aduca in viata noastra miracolul iubirii.
Darurile spirituale pe care ni le ofera: ne pot ajuta sa ne deschidem launtric pentru a primi iubirea pe care ne-o dorim, ne invata sa apreciem si sa ne bucuram de iubirea care exista in viata noastra si sa devenim constienti de miracolul iubirii, a carei sursa unica este Dumnezeu Tatal.
Ingerii Minunii Iubirii ne ofera fiecaruia dintre noi posibilitatea de a cunoaste iubirea lui Dumnezeu intr-o maniera profunda, plina de semnificatii si intima. Pentru cineva aceasta poate fi simtita prin intermediul iubirii parintesti, pentru altcineva prin intermediul fraternitatii care exista intr-o comunitate spirituala, pentru altii ea poate fi resimtita in relatiile de cuplu armonioase. Fiecaruia dintre noi ne este daruit acest miracol potential al iubirii, si deoarece fiecare fiinta umana este in felul ei unica, fiecareia ii este oferita iubirea lui Dumnezeu intr-o maniera unica, cea care este perfect potrivita pentru fiecare.
Aceasta este o infinita Gratie ce se manifesta in special in relatiile interumane, in armonia vietii cotidiene, in aspiratia catre Divinitate, si ne rugam ingerilor minunii iubirii sa o coboare si asupra noastra. Trebuie, de aceea, sa fim mereu atenti si detasati de toate elementele si fortele negative, astfel incat sa fim elevat receptivi si pregatiti sa primim dragostea in viata noastra. Cu cat puritatea noastra este mai mare, cu atat mai mult vom constientiza puterea de a iubi, indepartandu-ne de fortele negative si descoperind o comoara unica, divina.
Iubirea este o experienta atat de inaltatoare, incat putem doar sa-i multumim lui Dumnezeu pentru acest minunat dar. Atunci cand ne pastram puritatea, cand actionam transfigurator asupra propriei fiinte, cand avem puterea de a raspunde de faptele noastre si de a ramane orientati pozitiv, atunci suntem deschisi pentru cea mai minunata experienta pe care spiritul uman o poate avea, aceea a iubirii infinite de Dumnezeu.
Singurul lucru care ni se cere este sa fim pregatiti, adica sa ne purificam inimile si sa ne deschidem sufletul pentru a putea primi gratia iubirii. Iata de ce ne rugam ingerilor minunii iubirii sa ne calauzeasca spre acest scop. In clipa in care vom simti in inima noastra dragostea, o vom regasi si in tot ceea ce ne inconjoara. Iubirea lui Dumnezeu nu cunoaste limite sau incorsetari. Ea patrunde in fiecare substanta, in fiecare element al creatiei, fiind energia cea mai rapida care ne conduce catre El.
sursa: www.angelinspir.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu