luni, 21 noiembrie 2011

Vindecarea cu ajutorul ingerilor si a luminii


Lumina este acea parte din noi care ne leagă de viaţa pământeană. Ea cuprinde instinctele noastre, partea noastră fizică şi sănătatea, precum şi sistemul chakrelor. Lumina înseamnă vibraţie, deci implică energie vindecătoare, aşa cum este în Reiki sau în Atingerea Cuantică. De asemenea, lumina este alcătuită din culori, prin urmare vizualizarea şi folosirea în mod intenţionat a culorilor pentru protecţie şi vindecare intră tot în această categorie. Lumina se referă la corpurile noastre energetice, fizice.
Iată câteva modalităţi de a aduce mai multă lumină într-o situaţie în care conduceţi o şedinţă de vindecare (pentru voi înşivă sau pentru alţii):
- menţineţi foarte clar în minte intenţiile scopului urmărit
- lucraţi cu cristale
 - absorbiţi lumina zilei nefiltrată; sau lumina apusului, răsăritului, a stelelor sau a Lunii.
Componentele vindecării cu iubire
 Iubirea ne cuprinde sufletul şi spiritul, precum şi corpul emoţional (care este legătura dintre sinele nostru fizic şi cel spiritual).
Iată mai jos câteva exemple de lucru cu iubirea:
•să avem credinţă şi încredere
•să ne eliberăm de teamă
•să manifestăm compasiune
•să ne arătăm recunoştinţa
•rugăciunea şi meditaţia
•să acţionăm cu bunătate faţă de noi înşine şi faţă de ceilalţi
Ingerii – deopotrivă iubire şi lumină
Poate că unul dintre motivele pentru care invocarea îngerilor este atât de eficientă ca instrument al vindecării este acela că îngerii aduc atât lumină, cât şi iubire, oricărei situaţii sau persoane. Atunci când cerem îngerilor să fie alături de cineva care are nevoie (noi sau altcineva), ei vin aducând strălucirea caldă a unei lumini interioare puternice, însoţită de iubire necondiţionată şi o stare de calm, plină de credinţă. Atunci când circumstanţe groaznice ne aduc în stare de alarmă, credinţa poate fi primul lucru pe care să-l pierdem. Putem conta pe îngeri să ne amplifice încrederea şi să ne asigure că totul va fi bine. Ingerii ne pot ajuta să ne eliberăm de teamă, astfel încât să ne putem umple cu încredere.
In cazul oricărei manifestări, este esenţial să fiţi siguri de ceea ce vă doriţi- Medicina îngerilor  poate acţiona instantaneu şi puteţi fi vindecaţi imediat. Cheia este ca vouă să vă fie pe deplin clar că cereţi o vindecare instantanee. Trebuie să lăsaţi la o parte orice îndoială sau frică şi să fiţi siguri că faceţi ceea ce trebuie. Claritatea dorinţelor voastre este cea care aduce rezultate. Lumina noastră interioară izvorăşte din acea parte a noastră care este instinctuală. A avea intenţii clare înseamnă a avea o atitudine relaxată, plină de încredere.
Să vedem lumina...Aşteptaţi-vă la miracole
îngerii vor să ne ajute, dar ei nu pot interveni decât dacă noi cerem în mod special să fimajutaţi într-o anumită situaţie. Nu le spuneţi cum să vă ajute, ci doar cereţi ceea ce doriţi. Fiţi  foarte precişi în ceea ce priveşte dorinţa voastră. Ţineţi minte: intenţiile limpezi ca cristalul creează lumina, care va ilumina manifestarea dorită de voi.Atunci când menţineţi intenţii limpezi precum cristalul înseamnă că întregul vostru sistem este turat către a manifesta ceea ce vă doriţi. întreaga voastră energie este orientată în acea direcţie, iar rezultatele pozitive sunt inevitabile.
Sursa : Medicina cu Ingeri - Doreen Virtue


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu